سازمان ملل اسامی شرکت‌‌های حامی اشغالگری رژیم صهیونیستی را منتشر کرد-راهبرد معاصر
عراقچی: خانواده «شارمهد» می‌توانند درخواست انتقال جسد بدهند | مشکلی با درخواست کالبد شکافی جسد نداریم اقدام عجیب اوکراین در قطع ارتباطات هوایی با ایران یمن: با موشک هایپرسونیک به پایگاه نواتیم اسرائیل حمله کردیم حمله آمریکا و انگلیس به یمن/شکار پهپاد پیشرفته آمریکایی جنگنده‌های اف-۱۵ آمریکا وارد خاورمیانه شدند پلیس آمستردام: پس از آشوب‌های بعد از بازی آژاکس و مکابی تل‌آویو ۵ زخمی به بیمارستان انتقال یافتند آرا الکترال ترامپ از ۳۰۰ گذشت ترامپ: در آینده‌ای نزدیک با پوتین صحبت می‌کنم؛ گفتگویم با نتانیاهو بسیار خوب بود بحران بی‌سابقه در برلین در پی فروپاشی دولت ائتلافی آلمان وزیر خارجه عراق: اخبار احتمال حمله ایران به اسرائیل از خاک ما صحت ندارد | اجازه استفاده از آسمان عراق بدون صدور مجوز از دولت را نمی‌دهیم پوتین پیروزی ترامپ در انتخابات را تبریک گفت وزیر دفاع آمریکا خطاب به ارتش: انتقال قدرت به دولت ترامپ آرام انجام می‌شود تعداد شهدای لبنان به ۳۱۰۲ نفر رسید نتانیاهو سفیر جدیدی در واشنگتن تعیین می‌کند پیروزی ترامپ بر دارایی ۱۰ ثروتمند بزرگ جهان افزود

سازمان ملل اسامی شرکت‌‌های حامی اشغالگری رژیم صهیونیستی را منتشر کرد

دفتر حقوق بشری سازمان ملل متحد روز چهارشنبه لیست سیاه حاوی اسامی ۱۱۲ شرکت که با شهرک‌های رژیم صهیونیستی روابط تجاری دارند را منتشر کرد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۰ - ۲۳ بهمن ۱۳۹۸ - 2020 February 12
کد خبر: ۳۵۸۷۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ دفتر حقوق بشر سازمان ملل متحد امروز چهارشنبه «لیست سیاه» شرکت‌هایی را که با شهرک‌های غیرقانونی رژیم صهیونیستی در کرانه باختری ارتباطات تجاری دارند را منتشر کرده است.

 

سازمان ملل در بیانیه‌ای اعلام کرد ۱۱۲ شرکت تجاری که مراوداتی با شهرک‌های رژیم صهیونیستی دارند را شناسایی کرده و در این فهرست قرار داده است. 

 

از میان این ۱۱۲ مورد، ۹۴ شرکت در فلسطین اشغالی و ۱۸ شرکت در ۶ کشور قرار دارند.

 

دفتر کمیسر حقوق بشر سازمان ملل متحد در این بیانیه خاطرنشان کرده است: «در حالی که چنین شهرک‌سازی‌هایی طبق حقوق بین‌الملل غیرقانونی قلمداد می‌شوند، این گزارش به معنی ارائه یک رویه قانونی در خصوص فعالیت‌های مورد نظر یا مشارکت شرکت‌های تجاری در آنها نیست.»

 

صدها هزار اسرائیلی در شهرک‌هایی یهودی‌نشین که رژیم صهیونیستی بعد از جنگ ۱۹۶۷ و اشغال سرزمین‌های فلسطینی در کرانه باختری و شرق بیت‌المقدس ساخته است سکونت دارند.

 

 سازمان ملل و بیشتر کشورهای جهان شهرک‌های رژیم صهیونیستی را غیرقانونی می‌دانند زیرا این رژیم در جنگ سال ۱۹۶۷ میلادی این سرزمین‌ها را اشغال کرده و بر مبنای کنوانسیون ژنو هر گونه ساخت و ساز از سوی اشغال‌گر در سرزمین‌های اشغالی ممنوع است.

 

فلسطینیان به دنبال تشکیل کشوری مستقل در کرانه باختری و نوار غزه هستند که پایتخت آن بیت‌المقدس باشد. آن‌ها همچنین خواستار خروج اسرائیل از سرزمین‌های اشغال شده در سال ۱۹۶۷ هستند، اما اسرائیل از بازگشت به مرزهای پیش از جنگ شش روزه امتناع می‌کند.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار